mandag 12. september 2011

IMM - In My Mailbox 3
Hos Tanum fikk man 1 500kr å handle for om man meldte seg inn.. så da meldte jeg meg likså greit inn der også.. I have a problem..  I knows.. For det ikke bokrelaterte så ble det en snasen radio, heklenåler, Istid 3, Marley & Me og et bokssett med Monster, The Hours og Monster's Ball.

Så over til bøkene.

Kurtby av Erlend Loe; rett å slett fordi det er morsomt. Dette er fra baksiden:

Kurt og gjengen er på vei til Mummidalen da Kurt sovner ved rattet og trucken havner i en svensk elv. Et langt stykke nedover elva ligger Kurtby - et lite samfunn hvor en dame som heter Kirsti Brud styrer og steller i samråd med den hellige ånd. Det går ikke bedre enn at Kurt havner på kjøret, nærmere bestemt på Jesus-kjøret. Så blir han pastor og går bananas.

Så har vi Mengele Zoo av Gert Nygårdshaug. Vet ikke så mye om denne boken, annet enn at en venninne anbefalte den til meg og den har tydligvis blitt kåret til "Tidenes beste norgke bok." Good enough for me. 

Til slutt har vi Barnepiken av Kathryn Stockett. Det er en bok som skal beskrive forholdet mellom svarte hushjelper og deres hvite fruer i Sørstatene på første halvdel av 60-tallet. Boka er filmatisert og jeg har sett traileren; men foretrekker jo å lese bøkene først så derfor ble det denne, virker som at det skal bli en gripende historie med en fin miks av humor.

-Siff

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar