mandag 12. september 2011

IMM - In My Mailbox 4


Dette er da bestillinga mi fra cdon.no, bøker jeg har hørt mye om og som jeg har hatt lyst til å lese lenge nå.

Første boka er Beauty Queens av Libba Bray og det er den boka jeg holder på å lese nå. Den er sykt morsom. Handler om en gjeng jenter som er med i Miss Teen Dream og som er med på en flystyrt og må klare seg selv på en hostile øy. Innimellom avbrytes boka av reklamer for skjønnhetsprodukter osv og fun facts om missene. Fun-ny!

Neste er Miss Peregrine's home for peculiar children. Ser skikkelig spesiell og creepy ut, gleder meg til å lese den. Boka er bygd opp rundt creepy og sære fotgrafier. Skal legge ved traileren til boka til slutt her.

Heist Society av Ally Carter. Har sett denne boka overalt og alle synes er bra. Handler om Kat, skal mene hun er 15 år gammel. Har vokst opp med foreldre som tar henne med på stjele diverse fancy artifacts osv. Hun prøver å komme seg unna og legge den delen bak seg ved å lure seg inn på en boarding school, men blir selvfølgelig dradd inn i det igjen. Tror det sånn ca summerer baksida av boka. Sounds fun.

Til slutt har vi The Duff (The designated ugly fat friend) av Kody Keplinger. I følge goodreads virker det som om det er en bok du enten elsker eller hater. Satser på å elske den.. om ikke annet like den ganske godt. Skriver mer om den når jeg faktisk har lest den.

Traileren til Miss Peregrine's home for peculiar children:
- Siff

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar